Talon maalaus avaimet käteen -palveluna | Vantaa | Espoo | Helsinki

Vantaalainen KotiRex Oy maalaa omakotitalot, taloyhtiöt ja teollisuusrakennukset ammattitaidolla. Teemme Vantaalla, Espoossa, Helsingissä, Sipoossa ja Kirkkonummella julkisivumaalauksia, huoltomaalauksia, korjausmaalauksia ja uudiskohteiden maalauksia. Pyydä tarjous talon maalauksesta!

Talon maalaus on ajankohtaista, kun maali alkaa halkeilla, väri haalistuu tai on muuten väärän sävyinen. Kosteiden talvien takia julkisivupinnat altistuvat yhä enemmän myös erilaisille pintahomekasvustoille. Maalaaminen on osa julkisivun huoltoa, säännöllisin väliajoin tehtynä se lykkää varsinaisen remontin ajankohtaa tuonnemmaksi.


Talon maalaus tehdään aina perusteellisesti

Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia maalareita, joiden työnjälki on erinomainen. Ennen varsinaista talon maalausta pesemme kaikki maalattavat pinnat maali- tai homepesulla ja poistamme hilseilevän maalin. Lisäksi vaihdamme huonokuntoiset puuosat uusiin.

Pensselimaalaus varmistaa maalin tarttumisen puuhun

Pohjatöiden ohella kestävään lopputulokseen vaikuttaa maalaustapa. Pyrimme maalaamaan talot hyvin pitkälle pensselimaalauksena, jolla varmistetaan maalin imeytyminen kunnolla puuhun. Huolella maalattu pinta on näyttävä ja kestää vaativia sääolosuhteita vuosia eteenpäin.

Kysy lisää talon maalauksesta