Terassit, lumenpudotus, vesikourujen puhdistus ja pihakivetysten pesu | Vantaa | Espoo | Helsinki

KotiRex Oy:n palveluihin kuuluvat kattavasti terassien rakennus, lumenpudotukset sekä vesikourujen ja pihakivetysten pesut Vantaan, Espoon, Helsingin, Sipoon ja Kirkkonummen alueilla. Annamme kaikista töistä kuitin, josta selviää työn ja tarvikkeiden osuudet kotitalousvähennystä varten. Lue lisää kotitalousvähennyksestä »


Nyt kunnon terassi kotiin

Teemme laadukkaita ja kustannustehokkaita terasseja koteihin pääkaupunkiseudulla. Kunnon terassi tuo paljon lisää tilaa ja viihtyisyyttä kesäiseen oleiluun. Hyvin tehty perustus routarajan alapuolellle pitää terassin ryhdikkäänä myös talven yli.

Soita ja pyydä veloitukseton arviointikäynti 050 433 8878

Lue lisää terasseistamme (PDF)


Lumenpudotus

Lumenpudotus suoritetaan ammattilaistemme toimesta kätevästi ja turvallisesti. Lumenpudotus on tärkeää tehdä, sillä jos katolta putoaa lunta tai jäätä, joka aiheuttaa vahinkoa, kiinteistön omistaja tai haltija on vahingosta vastuussa. Raskas lumi myös rasittaa katon rakenteita.

Toisinaan pudotuksissa pitää tehdä koko katon tyhjennys, toisinaan riittää lumiesteiden yli ulottuvien lumien pudotus. 

Pyydä lumenpudotus-tarjous tästä


Vesikourujen puhdistus

Teemme vesikourujen ja syöksytorvien puhdistukset! Vesikourut kannattaa pitää puhtaana ja auki, ettei ylivuotava vesi pääse talon rakenteisiin tai perustoihin. Vesi voi myös ohjautua katon välirakenteisiin. Käytössämme turvalliset ja asianmukaiset turvavarusteet ja välineet, jolloin hankala työ hoituu ripeästi ja vaivatta vaativistakin paikoista.

Vesikourujen puhdistus olisi hyvä tehdä kerran vuodessa, roskaisessa ympäristössä puhdistustarve voi olla jopa tiheämpi.

Kysy lisää vesikourujen puhdistuksesta


Pihakivetyksen pesu

KotiRex Oy tekee ammattitaidolla pihakivetysten pesut ja suojaukset. Pihakivetykset kannattaa pestä ja suojata, sillä se hoitaa ja estää lian, sammaleen ja mikrobikasvuston kertymistä. Huonosti pidetty kivetys rapautuu ajan mittaan. Annamme 5 vuoden takuun työllemme! Varmista kesän pesut ja suojaukset ajoissa.

KiviRex-kivipesu

Pesemme kivetyksen erikoispesuaineella, joka puhdistaa pinnan sammaleesta, liasta ja mikrobeista. Erikoispesulla lähtevät kätevästi myös öljy- ja rasvaläikät.

KiviRex-suojauskäsittely

KiviRexin suojauskäsittelyssä ehkäistään lian ja sammalkasvuston kerääntyminen kivetyksen pinnalle pitkäksi aikaa. Suoja-aine suojaa myös uv-säteilyn tuomilta haitoilta. Käsittely ehkäisee rapautumista ja saa näyttämään kiveyksen paremmalta pidempään. Suojauskäsittely perustuu nanoteknologiaan ja on pitkän tuotekehittelyn tulos.

Pyydä tarjous pihakivetyksen pesusta